De juiste wielrenkleding voor elke tocht

Iedereen die langer dan tien minuten op een wielrenfiets heeft gezeten, kan het belang van goede fietskleding alleen maar beamen. Als er ook maar iets niet goed zit, leidt dat je de rest van je toertocht af. Neem bijvoorbeeld een fietsbroekje dat met elke omwenteling een beetje omhoog kruipt. Verwoed trek je het telkens weer naar beneden, maar je zin in de komende 68 kilometer verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Daarom is het ontzettend belangrijk dat je wielrenkleding comfortabel en van hoge kwaliteit is: als dit niet het geval is, geniet je niet optimaal van je sport. Sport44.com biedt je een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande en bovendien stijlvolle wielerkleding. Shirts, sokken, handschoenen, korte en lange fietsbroeken: wij hebben ze allemaal in ons assortiment. Liefhebbers van hoofddeksels zijn bij ons ook aan het juiste adres, want wij beschikken over een scala aan petjes, hoofdbanden, skullcaps en mutsen.

Sport44.com denkt niet alleen aan degenen die bij zomerse temperaturen die gave Tour-etappe na willen bootsen, maar ook aan de bikkels die op hun stalen ros weer en wind trotseren. Onze windstoppers en waterafstotende regenjacks houden je droog en warm en met onze speciale handschoenen krijg je grip op de slechtste weersomstandigheden. Met een beetje hulp van Sport44.com ben je dus altijd voorbereid op het veranderlijke Nederlandse weer. Vanuit Vorden (Gelderland) kunnen we je bovendien overal in Europa van de wielerkledij voorzien. Op deze website kun je ons gehele assortiment zien, dus neem snel een kijkje!

0 Responses to “De juiste wielrenkleding voor elke tocht”


  • No Comments

Leave a Reply