Hip én goedkoop

Goedkope kleding die tegelijkertijd ook nog eens heel erg hip is, vind je op Poppintags.nl. Voor je favoriete merken zoals H&M, Vero Moda en Zara – om er maar enkele te noemen – hoef je niet verder te zoeken naar andere tweedehands verkopers die online hun kleding en schoenen aanbieden. Inderdaad, voor schoenen kun je ook terecht bij deze overzichtelijke webwinkel, die in principe wordt ingericht door de kopers en verkopers zelf.

Wanneer jouw heerlijk zittende truitje of vintage rok er nog prima uitziet, bied je deze gemakkelijk aan op de verkoopsite van Poppingtags.nl. Je plaatst er een duidelijke foto bij en de koper kan uiteindelijk betalen met Ideal. Geen gedoe dus met onderlinge rekeningnummers uitwisselen; hier kun je eenvoudig en betrouwbaar de betaling ontvangen.

Op de website staan alle verzendkosten duidelijk aangegeven, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan, stel dat er een koper is voor één van jouw artikelen. Dit aankondigen gebeurt via je account, die gekoppeld is aan je Facebook-profiel. Je hoeft dus niet twee verschillende inloggegevens te onthouden maar kunt gemakkelijk inloggen met je Facebook-account.

Zodra jij de gewenste artikelen in je winkelmandje hebt afgerekend, ontvangt de verkoper een e-mail met verzendinstructies. Houd altijd rekening met 7 tot 10 werkdagen, maar het is ook mogelijk dat het eerder verzonden wordt. In een enkel geval kun je je artikel bij de verkoper afhalen.

0 Responses to “Hip én goedkoop”


  • No Comments

Leave a Reply