In no time uw eigen wieleroutfit

Hebt u ook zo’n genoeg van slechtzittende en oncomfortabele fietskleding? Neemt u zich steeds weer voor eens wat nieuws te kopen bij het aantrekken van dat vale wielershirt of die versleten koersbroek? Dan bent u bij Sport44.com aan het juiste adres. Gehuld in een zelf samengesteld tenue stapt u weer vol vertrouwen op de fiets voor een stevige tempotraining of een rustig ritje met vrienden.

Bij www.sport44.com hebt u immers de keuze uit een ruim assortiment aan wielerkleding. Zo vindt u bij ons onder meer koersbroeken, shirts, arm- en beenstukken, handschoentjes, overschoenen, fietsbrillen, jacks en nog veel meer! De bekende merken onder de kledingfabrikanten zijn bij ons vrijwel allemaal vertegenwoordigd. Zo hebt u onder meer de keuze uit BBB, Castelli, Santini, Agu en Craft. Stuk voor stuk gerenommeerde merken die garant staan voor kwaliteit en comfort!

Geen eindeloos gespeur in speciaalzaken, maar simpelweg met een paar muisklikken de wieleroutfit naar uw voorkeur samenstellen. Zweert u bij de comfortabele koersbroeken van Castelli, maar heeft u een shirt van het merk AGU op het oog? Bij ons zijn alle combinaties mogelijk. En dat ook nog eens voor een vriendelijke prijs in vergelijking met andere sportshops! Sport44.com is uw sleutel tot eindeloos wielerplezier!

0 Responses to “In no time uw eigen wieleroutfit”


  • No Comments

Leave a Reply