Kleding verkopen

Je kent ze vast wel, van die ochtenden dat je voor je kledingkast staat en niet weet wat je aan moet trekken. Niet omdat er niet genoeg in die kast ligt of hangt, maar omdat je graag iets ánders aan zou willen.

Kleren die je niet meer draagt

Dat leuke shirtje zit nét iets te strak, die rok heeft een kleur die nergens bij past. Dat jurkje heb je al zo vaak aan gehad en die broek heeft bij jou nooit echt mooi gezeten. Allemaal kleren waar niets mis mee is, maar die je eigenlijk nooit draagt. Het zou geen slecht idee zijn om de kleding te verkopen. Maar hoe pak je dat aan?

Online verkopen

Met je kleding op een rommelmarkt gaan zitten, is iets waar je maar net zin in moet hebben. Het is meer van deze tijd om je spullen via het internet te verkopen. Alleen is het de kunst om met jouw aanbod op te vallen tussen alle advertenties op het web. En om uit te vinden hoe je de betaling veilig moet regelen.

Poppintag.be

Gelukkig hoef je niet zelf het wiel uit te vinden. Als je je kleding verkoopt via poppintag.be zorgen zij voor een veilige betaalomgeving en lift je mee op de bekendheid van de website. Zo kun je onbezorgd wat bijverdienen en wie weet kom je op poppintag.be leuke spulletjes van anderen tegen om je kledingkast weer bij te vullen. Want je kunt er niet alleen je eigen kleren verkopen, maar ook leuke dingen kopen.

0 Responses to “Kleding verkopen”


  • No Comments

Leave a Reply