Persol-zonnebrillen

Ben jij op zoek naar een geschikte zonnebril voor aankomende zomer? En wil je daarbij kunnen kiezen uit een ruim assortiment? Kijk niet verder dan Faciato.nl! Hier vind je een enorme verscheidenheid aan monturen en merken, voor zowel heren als dames.

Een zonnebril kiezen

Een keuze maken voor een zonnebril is niet eenvoudig. Er bestaan zoveel verschillende soorten en maten dat het haast een sport wordt om een exemplaar te vinden die bij jou past. Op Faciaton.nl vind je voor ieder wat wils: van populaire designerbrillen voor heren tot stijlvolle modellen voor de dames. Ook voor kinderen hebben we een uitgebreid aanbod aan zonnebrillen van de hoogste kwaliteit.

Persol-zonnebrillen

Het merk Persol ontwikkelt al zonnebrillen sinds 1917 en is daarmee een toonaangevende speler in deze specifieke branche. De bril was oorspronkelijk enkel bedoeld voor piloten en coureurs die tijdens hun werk een perfect zicht nodig hadden, maar zich óók comfortabel wilden voelen. Daarop werd Person ontwikkeld: een naam die afleidt van het Italiaanse ‘per i sole’, wat ‘voor de zon’ betekent.

De zonnebrillen van Persol beschikken tevens over een herkenbaar scharnier, gevormd in een pijl die men ‘The Arrow’ noemt. Dit kenmerk is door de oprichter, Giuseppe Ratti, hoogstpersoonlijk aan de bril toegevoegd. Zijn mening was dat je een zonnebril van Persol altijd van een afstand moest herkennen. Een Person-zonnebril zónder The Arrow is simpelweg géén Person-zonnebril.

Over Faciato

Faciato.nl heeft alles wat je zoekt op het gebied van mooie en moderne zonnebrillen. Onze collectie bestaat uit brillen van grote designmerken en in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een trendy model óf een retro-uitstraling: bij Faciato vind je geheid iets dat bij jou past. Méér weten? Bezoek dan eens de website: www.Faciato.nl!

0 Responses to “Persol-zonnebrillen”


  • No Comments

Leave a Reply